De coronacrisis heeft niet alleen de eindexamenleerlingen getroffen, maar ook de voor-laatsteklassers.

De opgedane achterstand kunnen we omzetten naar een vliegende start.

Door het inzetten van de Studiekeuzetest verkorten we de tijdsduur voor de zoek- en oriëntatie tocht naar de meest interessante studies. In beperkte tijd doorlopen leerlingen hun oriëntatie digitaal en krijgen ze inzicht in welke studies ze interessant vinden welke het beste bij ze past.

Wij bieden 3 opties:

 

Verkorte studiekeuzetest

In deze test wordt op basis van persoonlijke voorkeuren via het Holland-model een inschatting gemaakt van de passende studiesectoren. In het tweede gedeelte van de test gaan leerlingen de verschillende de studies in die sectoren aan de hand studie-inhoudelijk vragen onderzoeken. De uitslag is een ranking van meest interesse studie.

Duur circa 30-45 minuten.
Normaal €19,50,  nu €12,50

Studiekeuzetest

Deze test simuleert het ideale LOB proces, maar dan in beperkte tijd. Leerlingen krijgen gevalideerd inzicht in hun sterke en zwakke punten en onderzoeken uitgebreid welke studies ze inhoudelijk interessant vinden. Een voor de decaan en mentor beschikbaar overzicht overzicht koppelt deze inzichten aan elkaar en laat zien welke studie het best bij de leerling past.

Duur circa 2-3 uur
Normaal €50, nu €40.

Studiekeuze op school

Het complete proces laten begeleiden door adviseurs die een eindgesprek op school komen voeren kan ook. Leerlingen krijgen in een gesprek van 30 minuten studiekeuzeadvies op school op basis van de gemaakte testen. De testen van TalentFocus worden door de grootste studiekeuzebureaus in Nederland toegepast.

Duur circa 2-3 uur + gesprek 
Normaal €119 nu €109

Wilt u dieper ingaan op de mogelijkheden en inhoud dan horen we dat graag:

BEL ONS
MAIL ONS

Tel: 085 - 273 61 34

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

De ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en afnemen van assessments, coaching en advisering op het gebied van werving en selectie, studiekeuze en loopbaanvraagstukken.

TESTEN
TALENTFOCUS BV

Rijksstraatweg 269g

3956 CP  Leersum

mail: info@talentfocus.nl

tel:    085 - 2736134

KvK   70122148       BTW 8581.51.406

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

copyright TalentFocus bv 2012 - 2019