Ontwikkelaars

Succesvolle teams en succesvolle mensen kennen hun sterke en zwakke punten. Ze kiezen die omgeving waar ze hun sterke punten kunnen gebruiken en hun zwakke punten kunnen neutraliseren. In teams vang je elkaar zo op om tot een succesvol evenwicht te komen.

Beide ontwikkelaars, Niels Spelbos en Heleen Bos, hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, psychologische assessments, coaching en advisering. Elkaar aanvullend, zijn ze in staat geweest om vernieuwende producten te ontwikkelen en te introduceren in een wereld die lang heeft stil gestaan.

Gedreven door kwaliteit en de wil om jongeren echt te helpen hebben ze 5 jaar onderzoek en ontwikkeling gedaan om voor eigen rekening en risico de TalentFocus producten te realiseren.

Niels richt zich naast de ontwikkeling op de management-, verkoop en adviserende kant van de organisatie en Heleen richt zich daarnaast vooral op de psychotechnische vraagstukken,  kwaliteitsverbetering en IT.

BEL ONS
MAIL ONS

Tel: 085 - 273 61 34

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

De ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en afnemen van assessments, coaching en advisering op het gebied van werving en selectie, studiekeuze en loopbaanvraagstukken.

TESTEN
TALENTFOCUS BV

Rijksstraatweg 269g

3956 CP  Leersum

mail: info@talentfocus.nl

tel:    085 - 2736134

KvK   70122148       BTW 8581.51.406

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

copyright TalentFocus bv 2012 - 2019